SHOARMA DELUXE

SHOARMA DELUXE De lekkerste shoarma bij u thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 649 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Deluxe. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 12:21 Stond 40 minuten maar was er al na 20 minuten! Top!!
6 aug 2022 om 20:36 Altijd goed!!!
5 aug 2022 om 20:14 Een shoarma schotel besteld. Het vlees en de saus was heerlijk. De friet slap en met een paar blaadjes sla, een schijfje tomaat en anderhalf schijfje komkommer stelde de salade niet veel voor. Het broodje falafel was erg klein en teleurstellend.
5 aug 2022 om 0:34 voor de mensen die lekkere döner gerechten ect willen geen twijfels haal gwn hier zo en de levertijd is altijd sneller dan wat aangeven is op thuisbezorgd. so na jullie en boys geen twijfels k zeg jullie halen pik
4 aug 2022 om 21:57 Helemaal kut
4 aug 2022 om 12:58 Voor wat het is vond ik het best prima. Pizza was smaakvol en Shoarma was precies zoals je het verwacht
31 jul 2022 om 20:35 Super goed gegeten, enige nadeel is dat ik een broodje kipdoner had besteld met extra doner. Ik ging ervan uit dat mijn extra doner ook KIPdoner zou zijn maar dat was niet. Beetje jammer. Verder wel lekker!
31 jul 2022 om 20:26 Wat een slechte shoarma bahbah. Vlees was erg.pittig en het.broodje lag ergens opengesneden onder het vlees. Ik vroeg bij 2 broodjes 4 knoflooksaus, krijg ik rode saus waarvan de dekseltejs iet dichtzayen met gevolg heel de boel over de bank
31 jul 2022 om 20:25 Nog steeds de beste van Den Bosch :)
19 jul 2022 om 21:29 Kreeg eerst verkeerde geleverd. Maar na een belletje kreeg ik alsnog t juiste. Was weer erg lekker.
17 jul 2022 om 19:52 Snelle bezorging en heerlijk eten!
11 jul 2022 om 13:26 Ik kreeg een verkeerde pizza. Had salami besteld, maar kreeg een shoarma thuisbezorgd. Aangezien de zaak al was gesloten kon ik niet vragen om de juiste pizza Erg jammer want dat lust ik niet.