SHOARMA DELUXE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Deluxe. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 21:23 super lekker warn en eerder dan verwacht
2 jun 2024 om 9:57 Ik heb nog nooit zon smakeloze shoarma op de friet was lauw en slap ik bestel hier nooit meer iets
27 mei 2024 om 12:34 Pizza was goed warm, maar weinig bijzonders/zat weinig smaak aan. Het extra ingrediënt, dat gewoon via het keuzemenu was doorgegeven en waar ik voor heb betaald, zat er ook niet op dus dat was een extra tegenvaller.
25 mei 2024 om 21:43 Nauwelijks een kapsalon te noemen. Weinig friet en salade. Heel veel shoarma. Een verkapte shoarma schotel
18 mei 2024 om 10:58 Pizza kip besteld ervan uit gaan dat het gewoon kipfilet was, was het doner. Gebeld namen niet op en toen maar naar het nummer van de bezorger gebeld. Hij gaf aan dat ze geen kipfilet hebben en niks voor me kon doen! Dus pizza in de prullenbak
15 mei 2024 om 21:08 Bestelde een grote friet en kreeg een kleine friet en zak was nat
10 mei 2024 om 2:40 Bestelling staat op bezorgd, eten nooit aangekomen. Ook geen contact te krijgen
9 mei 2024 om 11:44 Helemaal top, bestelling was sneller dan verwachte bezorgtijd. Zak was beetje nat van het vet, maar daar kunnen zij natuurlijk ook niks aan doen!
8 mei 2024 om 7:30 Opnieuw helemaal okay!
7 mei 2024 om 23:59 Verkeerde pizza gekregen en ze zijn onbereikbaar
29 apr 2024 om 16:01 Duurde 60 min, maar dit had ik bewust gepland. Was iets voor de tijd aangegeven aangekomen, dus top! Eten was super warm nog, dus positief
27 apr 2024 om 7:27 Koude pizza ontvangen, was slap en heeft heel lang in de verpakking gezeten